22 Ocak 2011 Cumartesi

Malzeme Bilimi Kürsüsünden Büyük Lütuf..


                               İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MALZEME BİLİMİ KÜRSÜSÜNDEN

                Değerli Öğrencimiz Levent Özdemir,
                               Sevgili öğrencimiz Levent Bey, geçen sene güz döneminden başlayan  hiç ara vermeksizin devam eden Malzeme Bilimi dersine ilginizden dolayı sizin gibi bir bilimadamının kürsümüzde Yardımcı Doçent olarak göreve başlamasını kurul kararı olarak uygun görmüş bulunmaktayız.Sizin gibi Malzeme Dehası bir insanın bizim kürsümüzü şereflendirmesi bizim için büyük bir onur olacaktır.Siz bizden 5. Kere almayı talep etmeden önce biz sizin lütfunuzu daha yakın mesafede yaşamak istiyoruz.
                               Kapımızı sonuna kadar sizlere açtık ama lütfen girin artık şu kapıdan sıkıldık sana malzeme anlatmaktan, anlamıyor musun, kafan mı basmıyor oğlum, lan 4 kere aldığınız dersin vizeleri toplamı 100 etmiyor.Biraz izan sahibi ol,Malzeme dediğin tek dişi kalmış canavar. Bak seni Malzeme dersinin İngilizcesi olan ‘Engineering Materials’ dersinden de muaf tutuyoruz.Yeter gari mühendis ol diye aldık seni fakülteye, aynı şeyleri dinlemekten gerizekalı olacaksın.
  

18 Ocak 2011 Salı

Shaman Blues

J.M.

''Diyelim ki
Sadece gerçekliğin sınırlarını deniyordum.
Neler olacağını merak ettim.
Hepsi bu;sadece merak.''
Kendimizi yazılarla ifade etme tutkumuzu böyle sanal ortamlarda tatmin edecek değiliz.Fakat, interneti yaptığın işleri sergileme ortamı olarak değerlendirirsek, insanlarla bu bilgilerini, tecrübelerini paylaşmak için kendini zorunda hissetmelisin..

Aslında bu tarz konulara baya uzağım ama yine de kendi çapımda eğlenmek hoşuma gidiyor..Kimseye yazılarımla birşeyler kabullendiremem veya hayatta hiçbir zaman bunu yapmadım ama kendimi tatmin edecek işler yapmaktan zevk alıyorum..


Açtık,Yazıyoruz,Paylaşıyoruz,Tatmin Oluyoruz,Kimseye bulaşmadan Dokunduruyoruz,Artniyet Aramıyoruz vs. vs. gider bu böyle...